Főoldal / Kínálatunk / Nyugat-magyarországi állattartó telep

Nyugat-magyarországi állattartó telep

Nyugat-magyarországi állattartó telep eladó!

380 000 000 Ft
Település:
Semjénháza
Ingatlan típusa:
Állattartó telep
Alapterület:
3850 m2
Telek:
64942

Nyugat-magyarországi sertéstelep teljes berendezéssel, gépparkkal eladó!  A mintegy 6,5HA , kivett major besorolású bekerített területen fekvő sertéstelepen megtalálható és azonnal üzemeltethető:

- mintegy 3850m2-es épületegyüttes, amely a 70-es években, illetve 2015-ben épült: 100 fiaztató battéria, 1400 férőhelyes malacnevelő, kiépített elektromos és vízhálózattal, fűtéssel, 
- 630 m2-es terménytároló és a hozzá tartozó daráló és keverőrendszer,
- kiépített felső pályás takarmánykiosztó rendszer, 
- Daltec és Roxell takarmánybehordók,
- kiépített vasbeton csurgalékvíz gyűjtőaknák monitoring kúttal, 
- kiépített szellőzőrendszer, 
- 3x63 A áramhálózat,
- mélyfúrású, engedéllyel rendelkező kút.

A telep üzemkész állapotban van, az új tulajdonosnak nincs szüksége nagy beruházásokra a működtetéshez. A léteítmény  elhelyezkedésénél és kiépített infrastruktúrájánál fogva kiválóan megfelelhet egyéb gazdálkodási, vagy más profilú mezőgazdasági-ipari tevékenységek folytatásához is. A telepen az M7 autópálya közelsége és a  terület 35%-os beépíthetősége miatt  jelentős fejlesztéseket lehet még végrehajtani, akár más ágazatban is!  Az ár alkuképes, tegyen ajánlatot!
 
Szükség esetén kollégánk kiválasztja az Ön igényeinek megfelelő,  legkedvezőbb hitelkonstrukciót vagy biztosítást Magyarország piacvezető bankjai és biztosítóinak ajánlatai közül. Teljes hitel és biztosítási ügyintézés! 
 

 
Érdekel az ingatlan

További képek az ingatlanról