Főoldal / Kínálatunk / Monor lovastanya

Monor lovastanya

Monoron lovastanya teljesen berendezéssel,termőfölddel eladó!

190 000 000 Ft
Település:
Monor
Ingatlan típusa:
Tanya
Alapterület:
410 m2
Fürdők száma:
2
Telek:
150000
Fűtés:
Központi
Komfort:
Összkomfortos

Monoron sürgősen eladóvá vált ez a mintegy 15 HA területen fekvő, lovak tartására alkalmas, 2007-10 között épült , kiválóan megközelíthető tanya!
A tanya kiváló elhelyezkedésű, Monortól pár kilométerre található, teljesen sík területen! A gazdasági épület együttes egy 270 m2-en elterülő ,12 boxos istállóból (10m2 egyenként) és a hozzá tartozó 25 m2-es lovászlakásból, szemes takarmány tárolóból, kazánházból áll. Az istálló kialakítása modern, bitumenezett és olyan elrendezésű., hogy egy traktor is tud közlekedni benne! Az istállóban pata/lómosó, nyerges  helyiség is kiépített. A szemes takarmánytároló akár 400 q takarmány tárolására is alkalmas. A világítás  indenhol LED rendszerű, energiatakarékos; a villamos hálózat 3x16A kapacitású, de természetesen igény szerint bővíthető. Az ivóvizet egy bevizsgált, fúrt kút biztosítja, a teljes csatornarendszer szintén ki van építve , a szennyvíz derítőkbe távozik. A nyílászárók mindenhol  modern, műanyagból készültek, gondozásmentesek. A gazdasági épületekhez tartozik egy 200m2-es szénatároló, ami a lovastanyához tartozó mezőgazdasági földeken megtermelt takarmány tárolására alkalmas, mintegy 300 körbála helyezhető el benne.  A tanya melletti földek 15 HA-os kapacitása nemcsak a lovak takarmányozásához elegendő, de még eladásra is kerülhet! A földek megműveléséhez szükséges géppark (traktor, borona, vetőgép stb) szintén biztosított, ezek értékesítése kedvezményes áron, de külön megegyezés szerint történik. A tanyához egy 125 m2-es, újszerű állapotban lévő, 3 szobás lakás , parkosított  kerttel, öntözőrendszerrel  is tartozik. A tanyához tartozó területekhez támogatás felvehető, a tanya pályázatokon indítható! A valós ár tört részéért most kiváló vétel lehet akár lovardának, akár egyéb mezőgazdasági - állattartási tevékenységnek, érdemes megnézni!
 
Szükség esetén kollégánk kiválasztja az Ön igényeinek megfelelő,  legkedvezőbb hitelkonstrukciót vagy biztosítást Magyarország piacvezető bankjai és biztosítóinak ajánlatai közül. Teljes hitel és biztosítási ügyintézés! 
 
Érdekel az ingatlan

További képek az ingatlanról